X10 Community Forum

Entertainment => Nstinct Remote => Topic started by: pezastic on September 13, 2011, 12:50:50 AM

Title: Comcast Xfinity compatibility?
Post by: pezastic on September 13, 2011, 12:50:50 AM
I just read a post about this, but it wasn't clear to me. Comcast Xfinity is the cable provider in my area. Does the Nstinct have a code for it in its library? I don't see one in the remote code list I found. (http://kbase.x10.com/wiki/Universal_Remote_Code_List#X10_Universal_Remote_Code_list (http://kbase.x10.com/wiki/Universal_Remote_Code_List#X10_Universal_Remote_Code_list)). My DVR is a Motorola DCX3400.
Title: Re: Comcast Xfinity compatibility?
Post by: npampel on September 13, 2011, 11:03:28 AM
Hi Pezastic,

I have both a Motorola DCT2500 series and a Motorola DCT 6200 series cable box and they work perfectly with the Nstinct remote.  It was very easy to setup as well.  All I needed to do was follow the on screen menu prompts for setting up the cable and everything worked flawlessly the first time.  Hope this helps.

Cheers,
Nate
Title: Re: Comcast Xfinity compatibility?
Post by: Brian H on September 13, 2011, 02:26:31 PM
You may want to check the Icon List.
http://www.x10.com/pdfs/kbase_iconr_codes.pdf
Title: Re: Comcast Xfinity compatibility?
Post by: Dan Lawrence on September 14, 2011, 02:10:32 PM
I just read a post about this, but it wasn't clear to me. Comcast Xfinity is the cable provider in my area. Does the Nstinct have a code for it in its library? I don't see one in the remote code list I found. (http://kbase.x10.com/wiki/Universal_Remote_Code_List#X10_Universal_Remote_Code_list (http://kbase.x10.com/wiki/Universal_Remote_Code_List#X10_Universal_Remote_Code_list)). My DVR is a Motorola DCX3400.

Just for the record, Comcast is the corporation, Xfinity is a trade name.