X10 Community Forum

Reviews => X10 Hardware => Camera Reviews => Topic started by: chiachio on August 13, 2012, 01:08:49 PM

Title: x40a
Post by: chiachio on August 13, 2012, 01:08:49 PM
I've had my xx40a since late May (almost 3 months) and it has operated for just-about half of that time. Currently it seems that the power-cord is no-longer working as power isn't reaching the camera. Damn shame as it performs well when it does work, but I've got weeks o troubleshooting with it to no avail. It's useless hanging on an exterior wall when it's not operating, at at $300.00 it's an expensive ornament. Anyone else having similar issues...?
chiachio
Title: Re: x40a
Post by: dave w on August 17, 2012, 06:23:12 PM
What have you done to troubleshoot?
Are you sure the camera isn't getting power?
Have you measured for voltage at the camera end power connector? Or are you running power over Cat5?
Have you traced wire back to power supply wall wart to make sure wire hasn't been pinched or broken?
Have you checked the outlet the power supply wall wart is plugged in to, to make sure it is working.
There doesn't seem to be a lot of "power supply" issues on the forum about these. If you have actually isolated the problem to a bad power supply, then call X10 Customer Service.
Title: Re: x40a
Post by: sobrian on September 17, 2012, 02:07:16 PM
My XX40A is 6 months old and has stopped working. The IR lights are on and the camera cycles when connected to power but does not transmit signal wireless or through ethernet cable. It did this once before after a storm and came back after a few days but after a recent storm it stopped working and hasn't come back on.
Title: Re: x40a
Post by: dave w on April 09, 2013, 09:21:52 AM
I would like to know how to  connect my camera with my router wirelessly, instead of with the Ethernet cable? Any help would be appreciated.


album retouch (http://www.proimageeditors.com/retouching.htm)
did you check the Wiki?
http://kbase.x10.com/wiki/XX40A
Title: Re: x40a
Post by: ethanmorries on April 10, 2013, 01:46:26 AM
I would like to know how to  connect my camera with my router wirelessly, instead of with the Ethernet cable? Any help would be appreciated.


album retouch (http://www.proimageeditors.com/retouching.htm)
did you check the Wiki?
http://kbase.x10.com/wiki/XX40A

Thanks for the link  dave w.