X10 Community Forum

X10 WIFI => General Discussion => Topic started by: akeene on February 24, 2018, 12:33:39 AM

Title: red glow
Post by: akeene on February 24, 2018, 12:33:39 AM
Just looked at WM100 in the dark.
The blue light is a good "night light"
But on the left side close to the back, can be seen a red glow.
I have not opened the WM100 yet to see why(what) the light is for.
Mine has worked out of the box without any problems.
Removed all my C15A(s) and AH. Do miss the rolling history.
And the ability to save a log.

Once they come out with a browser, things will change I am sure of that.

thx
Title: Re: red glow
Post by: dave w on February 24, 2018, 01:47:04 AM
The blue LED on the WM100 flashes reddish orange when X10 commands are on the powerline. Could you be seeing that?
Title: Re: red glow
Post by: no57 on February 24, 2018, 08:49:16 AM
The blue LED on the WM100 flashes reddish orange when X10 commands are on the powerline. Could you be seeing that?

It is a separate light, glows yellow, can be seen from the back of the WM100. I noticed it also, I presume it is some pilot light on the motherboard.
Title: Re: red glow
Post by: abxflyr on February 24, 2018, 10:42:38 AM
But on the left side close to the back, can be seen a red glow.

E.T.
Title: Re: red glow
Post by: Tuicemen on February 24, 2018, 11:23:24 PM
There is another LED inside Im not sure why it is there as my first an second gen test units never had one.
Title: Re: red glow
Post by: akeene on February 28, 2018, 07:56:18 PM
Yea, blue on solid. So the red is coming from inside as others have stated.
LED on board inside would add to cost.
As long as it works, they could add 12 lights, one for each hour for all I care.
1. It works
2. easy to setup.
3. I love blue lights.

 -:) :)%