Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 33
  Subject Started by Replies Views Last post
Can't get remotes to register with SC1200 zowie_howie 1 4458 Last post December 02, 2014, 06:03:31 AM
by Brian H
Door & Windows sensors bad right out of the box TURBOGNX 6 9129 Last post August 17, 2014, 09:19:39 PM
by Brian H
MS18A motion sensor malfunctioning dfc37 3 2261 Last post August 10, 2014, 10:55:38 AM
by dhouston
Simon 3 XT with X10 controllers - remote Chime pcride 4 3106 Last post August 05, 2014, 06:03:47 AM
by Brian H
Problems Programming SH 624 with SC1200 console Dex3b 1 3893 Last post July 02, 2014, 04:00:07 PM
by Brian H
SC1200 not recognizing the sensors more than 12 feet away. unclebob1469 7 3040 Last post June 29, 2014, 03:46:49 PM
by dave w
SC1200 locks up can't reset after power blink gfs43 6 4166 Last post June 11, 2014, 03:07:05 PM
by Tuicemen
SC1200/SC-12A RF Reception - Recommend Manfacturing Correction JGM 6 13190 Last post February 25, 2014, 11:37:26 PM
by HA Dave
Ps 561 dial problems 66stingray 5 3587 Last post January 31, 2014, 02:23:19 PM
by BaBaLou.
My door sensors stopped working jmonte 2 3392 Last post January 13, 2014, 06:10:46 AM
by Brian H
Can I use only a remote magnet switch on a DS12a finman 5 2114 Last post January 12, 2014, 01:33:12 PM
by Brian H
bad magnetic switch? cscjjd 4 3529 Last post December 19, 2013, 06:07:09 AM
by Brian H
SC1200 additional telephone commands? cscjjd 1 1121 Last post December 18, 2013, 03:16:04 PM
by Brian H
Sensor antenna material question! ratchet 10 7561 Last post December 15, 2013, 11:58:06 PM
by mkgriff
Building my own computer controlled alarm MarkA2013 4 2914 Last post July 28, 2013, 11:48:47 PM
by HA Dave
sc1200 display johnwow 4 1671 Last post July 27, 2013, 10:06:34 AM
by dave w
SC1200 reduced RF reception after time; needs periodic reboots? « 1 2 » BlueScreenOfTOM 19 6147 Last post July 27, 2013, 09:58:13 AM
by dhouston
When Starting ActiveHome Pro an error message "MSVCR100.dll missing" shashir 4 5247 Last post June 26, 2013, 10:53:44 PM
by devedsmith
PA5800 Dialing Problems fixed with SC1200? kaseburg 1 1405 Last post June 25, 2013, 06:02:32 AM
by Brian H
SecuriLink and wireless motion communication OMamed 2 1783 Last post June 06, 2013, 08:30:19 AM
by OMamed
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 33

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll
X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.