Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7
  Subject Started by Replies Views Last post
ActiveHome install will not run on XP? dsfii 3 16778 Last post October 14, 2006, 06:30:01 AM
by Brian H
"Error 100 - Insufficient memory in the interface to compile the data" CM11A PE74003 6 22536 Last post September 24, 2006, 12:42:16 AM
by Charles Sullivan
CM11A - Weak transmission? robkwil61 14 30552 Last post August 31, 2006, 11:29:03 AM
by Charles Sullivan
I Can't Get ActiveHome CM11A (serial port) to Work or Recognize the Interface? litegide24 9 22909 Last post August 27, 2006, 09:40:10 PM
by Charles Sullivan
Communications Failure jayx10 5 16113 Last post August 27, 2006, 03:42:36 PM
by TakeTheActive
A macro using a unit code _m_k 1 11749 Last post August 24, 2006, 07:12:09 PM
by _m_k
$10 RCA ActiveHome HC60CRX (serial port) Controller VAX10 4 20168 Last post August 22, 2006, 01:11:48 AM
by TakeTheActive
How or When is the CM11A Clock Updated? JJJ 3 14153 Last post August 21, 2006, 09:39:25 PM
by _m_k
2x Module Turn "On" alone... gbelle 10 28934 Last post August 19, 2006, 12:18:58 PM
by gbelle
Pgm to load data from a text file into HC60CRX = CM11A without mouse or GUI wkyoung 5 16598 Last post August 14, 2006, 04:50:05 PM
by Brian H
[TTA TIP] CM11A Macro Conditionals!!! TakeTheActive 8 21612 Last post August 09, 2006, 11:00:13 PM
by TakeTheActive
Socketrocket with CM11A « 1 2 » INeedSomeHelp 19 37412 Last post August 09, 2006, 10:42:30 PM
by TakeTheActive
New to x10, question about audible noise from transeiver cybertron 1 10875 Last post August 09, 2006, 09:53:14 AM
by JeffVolp
Running Macros together SeanDelere 6 17247 Last post August 07, 2006, 01:29:43 PM
by _m_k
Brightness Problem _m_k 1 10513 Last post August 07, 2006, 12:35:23 PM
by steven r
CM11A and TM751 INeedSomeHelp 2 12614 Last post July 07, 2006, 07:13:23 AM
by INeedSomeHelp
? about cm11a, dimming with multiple transmissions checked jrx19 0 8992 Last post June 29, 2006, 08:59:38 AM
by jrx19
Light does not get "on" signal DrG 0 10142 Last post June 24, 2006, 10:04:29 PM
by DrG
CM11A, ActiveHome, and Windows NT 4.0 sp6, lockup hkactive 2 15026 Last post June 08, 2006, 06:39:30 PM
by hkactive
New update: Adaptive Home Logic v1.01 Robin 0 10458 Last post June 03, 2006, 08:29:36 PM
by Robin
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll
X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.