Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7
  Subject Started by Replies Views Last post
Code 0xA5 (165) question.. ZarkWizard 3 13662 Last post September 02, 2008, 10:02:28 PM
by Charles Sullivan
is x10 really saving your electrical bills? think again. purezerg 6 19943 Last post May 13, 2008, 11:17:29 PM
by HA Dave
MS14A motion sensor andyplace 1 10795 Last post April 27, 2008, 07:11:03 AM
by Brian H
How can you? idbl_fanatic 0 8243 Last post March 11, 2008, 10:09:54 AM
by idbl_fanatic
Can't get AH to work with Channel 6 idbl_fanatic 4 14459 Last post March 07, 2008, 02:24:38 PM
by idbl_fanatic
Setting delays less than 1 minute Blinding 0 7709 Last post February 29, 2008, 01:53:00 AM
by Blinding
CM11A - Sometimes it works, sometimes it doesn't. Hemingray 6 21558 Last post January 26, 2008, 08:14:53 PM
by Hemingray
Unscheduled on/off events shortcircuit 7 20447 Last post January 25, 2008, 07:38:46 PM
by Charles Sullivan
How to edit .X10 file in ActiveHome 1.4 ? Bill Pleasants 3 15004 Last post January 25, 2008, 12:25:59 AM
by Charles Sullivan
ActiveHome program for Vista? nicedeboy 7 24775 Last post January 12, 2008, 05:34:28 PM
by Dan Lawrence
Active Home kills itself and won't work pentium 4 17773 Last post December 16, 2007, 10:31:05 PM
by pentium
How do you change icons? AskGary 1 11548 Last post November 18, 2007, 06:34:56 PM
by Brian H
Using Macro to Open Garage Door? « 1 2 » jaxjag0001 19 44773 Last post November 16, 2007, 08:26:38 PM
by dahur
CM11a and ActiveHome losing connectivity idbl_fanatic 2 11309 Last post November 16, 2007, 04:48:02 PM
by Brian H
Invalid port idbl_fanatic 5 16728 Last post November 11, 2007, 04:38:51 PM
by G. L.Tirebiter
CM11 not connecting rjuch 8 24859 Last post October 22, 2007, 04:04:27 PM
by Charles Sullivan
CM11a Timer and Macro Programming problems mike bulava 1 11467 Last post October 02, 2007, 05:47:01 AM
by wevitofrito
COM ports "invalid" Charlie__ 3 14563 Last post September 05, 2007, 11:26:53 PM
by Dan Lawrence
Activehome won't load after installation dash 5 18061 Last post August 26, 2007, 11:38:02 AM
by dash
Dawn/Dusk - calculated activation times - Tools/Statistics menu dash 2 11976 Last post August 26, 2007, 11:21:54 AM
by dash
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll
X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.