Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Subject Started by Replies Views Last post
Found old IBM Aptiva Home Director v 3.0... Anyone need a copy? Twolazy 1 9367 Last post May 29, 2011, 01:59:27 AM
by Twolazy
Homeseer ! OR Activehome ! alhakeem2001 10 14942 Last post July 19, 2010, 04:53:34 AM
by Charles Sullivan
Hotkeys for activehome? and batchfiles Chargin 14 18884 Last post November 30, 2010, 10:52:36 PM
by -Bill- (of wgjohns.com)
How can you? idbl_fanatic 0 8310 Last post March 11, 2008, 10:09:54 AM
by idbl_fanatic
How do I control WS12A with active home rmm149 8 19393 Last post February 26, 2010, 11:19:28 AM
by Dan Lawrence
How do you change icons? AskGary 1 11648 Last post November 18, 2007, 06:34:56 PM
by Brian H
How or When is the CM11A Clock Updated? JJJ 3 14286 Last post August 21, 2006, 09:39:25 PM
by _m_k
How to edit .X10 file in ActiveHome 1.4 ? Bill Pleasants 3 15164 Last post January 25, 2008, 12:25:59 AM
by Charles Sullivan
I am stumped.....after year (and some issues now and then) X-10 is not working! jpm0713 1 5660 Last post April 23, 2011, 06:13:12 PM
by Brian H
I Can't Get ActiveHome CM11A (serial port) to Work or Recognize the Interface? litegide24 9 23207 Last post August 27, 2006, 09:40:10 PM
by Charles Sullivan
increase speed towards the CM11A marineau 8 22947 Last post January 06, 2007, 05:17:10 PM
by Brian H
INITIATE A MACRO WITH A ms16A using activehome v1.42 JHGELLIOTT 2 11148 Last post July 30, 2007, 06:00:36 PM
by JHGELLIOTT
installing software on a new computor, old one died frankgar 7 17910 Last post December 18, 2008, 04:52:50 PM
by frankgar
Invalid port idbl_fanatic 5 16877 Last post November 11, 2007, 04:38:51 PM
by G. L.Tirebiter
is x10 really saving your electrical bills? think again. purezerg 6 20251 Last post May 13, 2008, 11:17:29 PM
by HA Dave
Items for sale Little Mato 6 10149 Last post October 30, 2012, 06:21:12 PM
by Little Mato
Light does not get "on" signal DrG 0 10276 Last post June 24, 2006, 10:04:29 PM
by DrG
Modules respond only when addressed directly but not through macros axgupta1 14 30197 Last post March 24, 2009, 09:40:58 PM
by Dan Lawrence
MS14A motion sensor andyplace 1 10876 Last post April 27, 2008, 07:11:03 AM
by Brian H
Multiple (isolated) CM11As For Alternate Timing Programs Dave4720 5 10072 Last post October 22, 2010, 01:02:09 PM
by pconroy
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll
X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.