Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Linking sending recieving units  (Read 14135 times)

Curby

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Linking sending recieving units
« on: January 31, 2008, 02:03:47 AM »

Ok after much searching and trial and error I got all of my X10 software installed and running i have my sender and reciever 3 inches apart when i turn the sender off my tv goes static when i turn the unit on it says signal unusable and ideas?
Logged

HA Dave

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 174
  • Posts: 6834
Re: Linking sending recieving units
« Reply #1 on: January 31, 2008, 04:51:52 PM »

Ok after much searching and trial and error I got all of my X10 software installed and running

 i have my sender and reciever 3 inches apart when i turn the sender off my tv goes static when i turn the unit on it says signal unusable and ideas?

Do you plan to run the cameras via software/computer.... or on the TV or both?

I will have to assume... you have a working camera turned ON and connected to the sender unit.... and that the receiving unit is properly connected to the TV. First make sure your cables are OK... and that both the sender/receiver are set to the same channel. Try changing the channels (both on "B"... or both on "D").
Logged
New ideas for marketing Smarthomes may alter the Home Automation world completely.... and forever.
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.