Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 [2]

Author Topic: Welcome to the MyHouse Online Forum! [1B of 6]  (Read 52126 times)

marty

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 11
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #15 on: December 02, 2005, 07:55:47 AM »

Is there a manual I can download for
MyHouse? I can't get it to connect and
reading the help files is too confusing. Too
many windows to open to fine anything.
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #16 on: December 02, 2005, 12:14:33 PM »

Marty: You can find the manual and other
information on the MyHouse Online page in our
knowledgebase:

http://www.x10.com/kbase/products/p00121.html

Louis: Can you describe what steps you are
taking and what happens when you do them?
Logged

loma

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 45
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #17 on: December 02, 2005, 01:15:53 PM »

Steps taken:
Enter internet to http://myhouse.x10.com
ActiveHome Pro screen with Remote Login
Enter ID etc.
Click Connect Now
Screen MyHouse Status indicates:
Start connecting
Connecting
NtaSysConnClosed
Disconnected
Waiting ? s to reconnect
Then the cycle is repeated

Two icons appear at the bottom of the
ActiveHome Pro screen:

connected to MyHouse Service
hardware not connected
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #18 on: December 02, 2005, 02:13:33 PM »

Louis: Are you getting the "NtaSysConnClosed"
message on the status window on the
Remote-side, or on the side of your AHP PC?
If it's on the remote side, can you verify
that the System ID you're entering is
*exactly* the same as it appears in the User
Configuration window on the main AHP PC? If
you delete and re-type it is there any
difference?
Logged

marty

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 11
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #19 on: December 03, 2005, 12:57:02 PM »

X10 Pro - Thanks for the manual. I'll try to
get it figured out. First, am I supposed to
get connected from a computer (in another
room) that's connected to the same router?
Or am I just wasting my time?
Logged

loma

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 45
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #20 on: December 03, 2005, 02:33:52 PM »

The message is on the AHP PC
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #21 on: December 05, 2005, 12:44:11 PM »

Louis: Is ActiveHome Pro registered
successfully? If you go to Help then Product
Registration, what's listed there?
Logged

loma

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 45
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #22 on: December 05, 2005, 04:25:38 PM »

Indicates that product is registered
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Welcome to the MyHouse Online forum!
« Reply #23 on: December 05, 2005, 04:56:37 PM »

Louis: I just sent you an e-mail, so we can
work on this that way if you want.

I set up a system here using your order
information, and it seems to work OK. At
least we know that your order and
registration data is working.

Are you using cable Internet, or some other
connection? Do you know if you are behind a
proxy server? If you open the User
Configuration window from the MyHouse menu in
AHP, is the System ID shown something other
than ten zeroes? (Don't post your System ID
here in the forums.)
Logged
Pages: 1 [2]
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.