Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: advanced macros  (Read 4685 times)

mridixon

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 5
advanced macros
« on: August 14, 2007, 05:26:59 AM »

I'm new to the x10 product line and I'm having some difficulty setting my system up so I'm asking for a little help. I'm trying to set up a macro that turns a module to my outside floodlights(B4) with a motion sensor and at the same time turns on some interior lighting(a7) so your not entering a dark house.  I thought I had it figured out because when I run the macro it works like it was programmed to but later on when the assigned motion is triggered the interior lighting is not coming on.  Please help this is driving me crazy >:(
Logged

Walt2

  • Advanced Member
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 28
  • Posts: 781
Re: advanced macros
« Reply #1 on: August 14, 2007, 07:05:01 AM »

Let's add that the motion sensor sends out M1.

You want to make sure that under Hardware Configuration, you have house code "M" set for the transceiver function.

Create a macro, M1 "on".   This macro would be something like:

Turn B4 'on'
Turn A7 'on'
Delay 5 minutes
Turn B4 'off'
Turn A7 'off'

Finally, go into Tools and select Download Timers and Macros
Logged
* Sears Home Control System, Radio Shack Plug 'n Power, NuTone, Stanley LightMaker, BSR, HomeLink.
* Tecmar Device Master, CP290 (LightHouse), CM11A (AH), CM14A (AH2), CM15A (AHPro).

mridixon

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 5
Re: advanced macros
« Reply #2 on: August 14, 2007, 11:38:39 PM »

Thanks for the fast reply!!!
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.