Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Poll

Does any had used COX Communications?

COX port  blocking
- 0 (0%)
Server inactive?
- 0 (0%)

Total Members Voted: 0

Voting closed: August 29, 2007, 02:05:53 AM


Author Topic: Connecting to MyHouse Online  (Read 12089 times)

churunmeru

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Connecting to MyHouse Online
« on: August 25, 2007, 02:05:53 AM »

Hi;
Iíve being frustrated trying to connect to the MyHouse server, things I checked:

On PC:
 † - No F/W †(Norton & WIN disable)
 † †- No Virus (checked)

I used COX Communications a DSL provider.

I need some assistance or clues.

Has anyone connected using COX ISP?
Logged

zach1234

  • Guest
Re: Connecting to MyHouse Online
« Reply #1 on: November 20, 2007, 09:59:30 PM »

I havent been able to connect ever.
Logged

Hemigatr

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: Connecting to MyHouse Online
« Reply #2 on: December 03, 2007, 10:26:09 AM »

I too have never been able to connect.  I haven't checked anything with a firewall or virus software as I don't want the computer vulnerable (wireless network, cable modem, etc.).

There must be a way to let the myHouse online pass through the F/W without just disabling it...

Anyone have suggestions?

Thanks in advance,
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 271
  • Posts: 10097
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Connecting to MyHouse Online
« Reply #3 on: December 03, 2007, 03:52:18 PM »

   Topic: Router and Ports  (Read 2746 times) I understand COX blocks port 80 you may need to open 8001
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.