Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Activehome Pro Installation Error: 0xc0000142  (Read 3744 times)

haverbek

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Activehome Pro Installation Error: 0xc0000142
« on: September 03, 2007, 03:07:26 PM »

Dear sir,

I am running a windows Vista platform on my new desktop. I installed first the X10 drivers and then the activehome software. At the end of the installation I received the error:
0xc0000142 - Run a DLL as an App has stopped working.
The installation procedure stopped and I get the message:
A problem caused the program to stop working correctly.

Could you get me some help?

Thank You
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: Activehome Pro Installation Error: 0xc0000142
« Reply #1 on: September 03, 2007, 03:37:22 PM »

Are you installing Active Home or Active Home Professional?

Active Home was made for Windows 9X (95, 98 and ME) not for Windows XP or Vista.  Many new motherboards occasionally have COM Port problems which render communication with serial devices inoperative.

IF you bought AH from X10USA, I suggest contacting them to see if you can trade what you have for AHP and the CM15A interface, which will work on a Vista machine.   

Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

haverbek

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: Activehome Pro Installation Error: 0xc0000142
« Reply #2 on: September 03, 2007, 11:37:28 PM »

I am installing activehome pro. Sorry
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.