Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Icon Remote & Dish Network DVR Compatability  (Read 18411 times)

tom j

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 1270
Icon Remote & Dish Network DVR Compatability
« on: September 10, 2007, 09:51:57 PM »

Hi guys say I was really thinking about maybe picking up one of these, got a few questions though I've heard that it's kind of heavy is this true? also anyone have a Dish Network DVR before I take the leap I want to make sure I can program it to access my favorite keys on my DVR remote, looking forward to your help, Thanks!

Tom j
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 264
  • Posts: 9407
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software
Re: Icon Remote & Dish Network DVR Compatability
« Reply #1 on: December 03, 2007, 05:01:53 PM »

Although I don't have a Dish Network DVR  the Icon remote does have a learn function and any remote I've had it was able to learn, other then the RF functions of my X10 universal or mouse remote! ;)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

eshopping

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: Icon Remote & Dish Network DVR Compatability
« Reply #2 on: February 03, 2008, 12:21:16 AM »

Hi Tom,

I have a Dish VIP 622 and it works just fine. I had to go to the learn mode for a few function but it was painless to setup.

Mike
Logged

jecstl77

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 22
Re: Icon Remote & Dish Network DVR Compatability
« Reply #3 on: October 19, 2009, 10:11:30 AM »

did you get favorties to work?  what code for sat
Logged

steven r

  • Advanced Member
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 74
  • Posts: 2189
  • Halloween with X10
Re: Icon Remote & Dish Network DVR Compatability
« Reply #4 on: October 19, 2009, 01:44:44 PM »

...anyone have a Dish Network DVR before I take the leap I want to make sure I can program it to access my favorite keys on my DVR remote...
If we're taking about the same remote, I was never able to get it to learn my Dish commands.
Otherwise it has proven to a wonderfully amazing remote.
Logged
BVC let's me tell my camera where to go!
:) Murphy is my beta testing pal. He helps me find problems whether I like it or not. :)

jecstl77

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 22
Re: Icon Remote & Dish Network DVR Compatability
« Reply #5 on: October 19, 2009, 04:30:37 PM »

i cannot get favorites to work everything else works fine but this is a major feature not sure anyone should buy if the have the dish dvr
Logged

jasonhc73

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: Icon Remote & Dish Network DVR Compatability
« Reply #6 on: November 08, 2009, 12:32:06 AM »

Hi Tom,

I have a Dish VIP 622 and it works just fine. I had to go to the learn mode for a few function but it was painless to setup.

Mike

Are you using the Icon remote RF? I just got a new Dish HD-DVR and it's remote is RF. My silly IconRemote just looks at me like have a banana growing out of my head when I try to point the RF remote at it and make it learn the RF signals. "duhhh"

Does the Icon Remote RF work like the IR remote at learning the "signals".
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.