Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Preferences won't save - installed AHP on Vista machine (old XP Pro box died)  (Read 12214 times)

2002SS

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2

The AHP install functions on my Vista Home Premium but Preferences won't save and the Featured Plugins are always reminding as well as the Intro Wizard runs each time I launch AHP app. Any ideas?  Thanks.
Logged

HA Dave

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 174
  • Posts: 6973

The AHP install functions on my Vista Home Premium but Preferences won't save and the Featured Plugins are always reminding as well as the Intro Wizard runs each time I launch AHP app. Any ideas?  Thanks.

Are you saving your "Preferences and settings" as the administrator?
Logged
Home Automation is an always changing technology

2002SS

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2

Yes, currently I only have the one user that I am logged on and it is a member of Administrator's group. Is there a registry key where the preferences values are stored?
Logged

HA Dave

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 174
  • Posts: 6973

Is there a registry key where the preferences values are stored?

I don't have a clue.... maybe someone else does.
Logged
Home Automation is an always changing technology

beachguitar

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4

I have the same issue with Vista 64 bit.  So far I have not found a fix.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.