Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: [1] 2 3

Author Topic: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message  (Read 55408 times)

etutor

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« on: November 27, 2007, 08:35:31 PM »

Hello from Wisconsin,

Recently ordered  cam pack with sw. Get "corrupt installation file" message every time I try to install. Got new install link four times and each time produced the same corrupt file. Tried different computer and different inet connection and same error message. Window XP, with IE6.  No response from X10 >:(
Any users out there know of this problem and have any solutions. Tried search of forum, but nothing found.

Thanks,

Dave
Logged

kontrol_1

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #1 on: November 29, 2007, 08:38:45 PM »

don't worry you're machines are not at fault.
you got a corrupt file when you downloaded it at the 1st place ..pff i had the same experience till some Nice Dude over there zipped me one and e-mailed it directly to me.

i forwarded it to you at the same moment i wrote this reply ..

enjoy !

Kontrol_1
Logged

etutor

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #2 on: November 30, 2007, 09:11:35 AM »

Got it...

Thanks
Logged

bert5072

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #3 on: December 02, 2007, 02:07:01 PM »

Hi, I just purchased the X10 camera and vanguard software and am having the same problem.  Please help...  Thanks!
Logged

robh

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #4 on: December 02, 2007, 03:41:32 PM »

Having the same problem with the install... Can I get a copy if the updated installation?
Logged

kontrol_1

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #5 on: December 02, 2007, 08:49:08 PM »


ftp server does not manage pasiv seesion and does not manage download manager

use Internet explorer and make shure pasiv box is not checked in the IE advanced options


 User: Vanguard
  pwd:vanguard

enj0y


ftp://ftp://darkfiber.ath.cx/vanguard.zip
              ftp://darkfiber.ath.cx/Vanguard%20install%20%26%20Debug.htm
Logged

robh

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #6 on: December 02, 2007, 09:58:13 PM »

kontrol_1 - Thanks for the information.  The install was successful.
Logged

RMcGee

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #7 on: December 08, 2007, 05:53:39 PM »

Hi, I am having the same issue. I've submitted request for new link and both of them are corrupt. Would somebody please help me too? It would be MUCH appreciated.
Logged

tom j

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 1270
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #8 on: December 13, 2007, 09:46:31 PM »

Hi say I'm thinking about purchasing this software package if I follow the instructions and make shure pasiv box is not checked in the IE advanced options will I experience any problems?? Thanks

Tom j
Logged

southskier

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #9 on: December 14, 2007, 09:51:29 AM »

I got the software and experienced the same corrupt installation error with a .dll file about 75-80% through the installation. The work around for me was to install the driver for your USB input device, i.e. the 11A or the CM19A. Seems that after I completed this, the file installed with no problems.

Rob
Logged

tom j

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 1270
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #10 on: December 15, 2007, 12:09:40 AM »

I got the software and experienced the same corrupt installation error with a .dll file about 75-80% through the installation. The work around for me was to install the driver for your USB input device, i.e. the 11A or the CM19A. Seems that after I completed this, the file installed with no problems.

Rob

Hi thanks say I'm a little confused were do you get these drivers?? Thanks!

Tom j
 
Logged

weeman13

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #11 on: December 19, 2007, 07:53:16 PM »

I am having the exact same problem I keep getting corrupt files from X10 I have tried three times now and I cant even get a response from X 10 them selves. If anybody can forward me a good working version of the Vangaurd software I would be very much in dept to them.
Thanks
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 271
  • Posts: 10085
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #12 on: December 19, 2007, 08:16:28 PM »

I just downloaded a copy and it instaled flawless!
I hope everyone is saving the file to their hard drive and not trying to install from the internet! if so thats why it is failing! ;)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

tom j

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 1270
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #13 on: December 21, 2007, 06:16:55 AM »

I just downloaded a copy and it instaled flawless!
I hope everyone is saving the file to their hard drive and not trying to install from the internet! if so thats why it is failing! ;)

SayTuice were you ever able to get the software to work?? particularly the snapshot e-mail feature. Thanks

Tom j
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 271
  • Posts: 10085
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Won't Install - Getting "Corrupt Installation file" message
« Reply #14 on: December 21, 2007, 02:45:40 PM »

tom j in a word NO! :(
Since I have AHP installed I'm thinking that is the issue as I get a dll error and Vanguard shuts down.
I can't even get it to send a simple e-mail (no pic)! I have another PC here to test it on but I have to replace the lan card first! :'(
But really Vanguard won't do anything that AHP won't infact AHP with all the plug-ins is a much better buy and you can do more with AHP!
If your really set on another program for sending you a pic via email look at the free XrayVision software. It has been ages since I used it but you can do that with it! It also would monitor your cam image and if it senses movement mark the movement and save the pic! Also Xray works with any capture device! ;) :D ;D Or any I tried!
« Last Edit: December 21, 2007, 02:47:44 PM by Tuicemen »
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
Pages: [1] 2 3
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.