Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Problem using Video extender for PC->TV.  (Read 14851 times)

GatorDeb

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Problem using Video extender for PC->TV.
« on: February 06, 2008, 02:51:35 PM »

Here's my set up:

I have a PC audio to red/white RCA and a VGA/composite video (yellow plug) adapter.  I plug the video and audio RCAs to the sender, and then hook up the receiver to the TV.  When I go to that input, I hear a crackling noise and no video.  Turning off the sender makes the noise go away, so I have it on the right input.

Help?

Thanks! :D
Logged

HA Dave

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 174
  • Posts: 6675
Re: Problem using Video extender for PC->TV.
« Reply #1 on: February 06, 2008, 04:47:03 PM »


I have a PC audio to red/white RCA and a VGA/composite video (yellow plug) adapter.  I plug the video and audio RCAs to the sender, and then hook up the receiver to the TV.  When I go to that input, I hear a crackling noise and no video.  Turning off the sender makes the noise go away, so I have it on the right input.


1st step is make sure both the sender and receiver are on the same channel (A through D). Try repositioning the sender-receiver units, make sure the transmission path is as direct, and object free as possible.
Logged
This is the golden age of home automation. Don't blink or hesitate.... or you will miss it.
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.