Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Help setting up  (Read 2752 times)

birdzeye

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 475
Help setting up
« on: May 10, 2008, 11:22:19 AM »

Hi,
I'm sure this info is here somewhere but my search came up empty. Just wondering what the best way is to set up AHP + all plugins for the first time. Do I wait to get the CM15a and Va11a before downloading the software, or is it "safe" to download and install the software first? The email I got from x10 just has the links to the software downloads but no guidance on what sequence I'm supposed to follow. If anyone could help or provide a useful link as to how to set this thing up I'd appreciate it. Thanks in advance!
Logged

Puck

  • Advanced Member
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 171
  • Posts: 1799
Re: Help setting up
« Reply #1 on: May 10, 2008, 05:57:51 PM »

You can download and install the software and start creating rooms, etc. You can play around with it while waiting for the hardware.
Logged

birdzeye

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 475
Re: Help setting up
« Reply #2 on: May 11, 2008, 09:15:45 AM »

You can download and install the software and start creating rooms, etc. You can play around with it while waiting for the hardware.


OK thanks. Just one problem though....On-Alert will not install. Does anybody out there have the CORRECT install file for ONALERT? I thought maybe I had to install the software in some kind of special sequence in order to get this OnAlert thing to install properly----error message: "newer version on server" keeps popping up and ending the install.  ???  All other plugins installed properly. (knock on wood).

HELP!
 :o >:( :'( >:( >:( >:(
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 272
  • Posts: 10109
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Help setting up
« Reply #3 on: May 12, 2008, 09:26:18 AM »

birdzeye
Quote
Just one problem though....On-Alert will not install
Many(every) OnAlert user has had this issue! See: Newer Version On Server
E-mail support and ask them to send you the newest installer not a link!  ;)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

birdzeye

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 475
Re: Help setting up
« Reply #4 on: May 12, 2008, 11:31:39 AM »

birdzeye
Quote
Just one problem though....On-Alert will not install
Many(every) OnAlert user has had this issue! See: Newer Version On Server
E-mail support and ask them to send you the newest installer not a link!  ;)

Thanks Tuicemen, I did phone Techsupport and they emailed me the exact same install file (several times) that will not install! I don't know what else to do at this point...know one at x10 seems to know anything or be able to help with this.  >:(
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.