Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 2 [3]

Author Topic: Software problems version 3.228  (Read 41309 times)

PAULF

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 10
Re: Software problems version 3.228
« Reply #30 on: August 01, 2008, 11:52:20 PM »

I deleted the new upgrade and reinstalled the old version, cleared the interface and the system has come back to life.  I am using VISTA

Logged

-Bill- (of wgjohns.com)

  • Advanced Member
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 81
  • Posts: 1340
  • He's just this guy. You know?
    • wgjohns.com
Re: Software problems version 3.228
« Reply #31 on: August 03, 2008, 09:29:56 PM »

I deleted the new upgrade and reinstalled the old version, cleared the interface and the system has come back to life.  I am using VISTA



Good to know!

Thank you!

 >!
Logged
-Bill- (of wgjohns.com)
bill@wgjohns.com

In the real world, the only constant is change.

When I'm online you can find me in the Home Automation Chat Room!

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: Software problems version 3.228
« Reply #32 on: August 03, 2008, 11:15:59 PM »

I deleted the new upgrade and reinstalled the old version, cleared the interface and the system has come back to life.  I am using VISTA



No reason given for why 3.228 won't work under Vista, a good friend of mine is running 3.228 on Vista with ZERO problems, including two complicated keypress macros.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!
Pages: 1 2 [3]
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.