Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: On Alert/AHP reports false remote transaction  (Read 10852 times)

jhoski

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 13
On Alert/AHP reports false remote transaction
« on: November 20, 2008, 09:27:57 AM »

The activity monitor and the Arming Icon are not working in AHP when I use the KR10A remote to disarm the system.

1. Start up AHP w/ disarmed system and display activity monitor
2. Use KR10A to arm system. Monitor reports correctly, Arming Icon turns on.
3. Use KR10A to disarm system. Monitor reports an arming event, not a disarm event and the Arm Icon remains on.
4. Close the activity monitor and restart it. It will show the last transaction really was a disarm event, but the icon remains on.

Logged

JMac

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 462
Re: On Alert/AHP reports false remote transaction
« Reply #1 on: November 20, 2008, 10:03:23 AM »

I believe this is range problem with the CM15A.  It is possible to have the console disarmed and OnAlert armed, and vice versa.
Logged

jhoski

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 13
Re: On Alert/AHP reports false remote transaction
« Reply #2 on: November 20, 2008, 10:44:28 AM »

I do not think it is a range thing, since I'm doing the setup testing in one room. The console always reports the correct status.
The AHP monitor reports the wrong thing. The transaction it reports is an arm transaction, however, if the monitor is closed and re-opened the transaction becomes a disarm transaction, however the icon in AHP is still reporting armed.
Logged

jhoski

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 13
Re: On Alert/AHP reports false remote transaction
« Reply #3 on: November 20, 2008, 09:46:22 PM »

I have some screen shots to upload for this problem but the system says the upload area is full???
Logged

PajamaGuy

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 32
  • Posts: 522
Re: On Alert/AHP reports false remote transaction
« Reply #4 on: November 21, 2008, 05:03:16 AM »

KR10A's are showing "System Armed Away" when I press either Arm or Disarm.  The DS7000 is behaving correctly.  The Sh624's behave correctly.  I've tried 4 diferent KR10A's

Had the same problem - I think it was 3.326 issue - I reloaded 3.228 and no problem...
Logged
PajamaGuy
Win-7 - Dell XPS -Automation
VA12a on a dedicated desktop - Video
XTB-IIR & V572RF32

Remote via LogMeIn (FREE) and Ignition
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.