Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: x10 video sender quit working  (Read 1895 times)

mrphotoman

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
x10 video sender quit working
« on: January 31, 2009, 01:31:37 PM »

The support page and 800 number are horrible.

I bought a video sender for my TV, it worked for 1 day then all of a sudden last night it quit working.  It is not sending a signal, i tried to reset both boxes by turning them off them back on.  that did not work

i switched them from channel a to channel d, that did not work.

i moved the transmitter to a different room and plugged it up to a different satellite box, that did not work.

do these have a high failure rate or something?  did my unit fail after 1 fkn day?

any suggestions on how to fix this other than sending it back for a refund?
Logged

HA Dave

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 174
  • Posts: 6853
Re: x10 video sender quit working
« Reply #1 on: January 31, 2009, 01:43:47 PM »

....do these have a high failure rate or something? 

I have a few units... and none have failed yet. Unless you've bumped the On/Off switch, or your receptacle has failed ... I think your going to have to get a return thingy from X10. Get them to pay the return postage too.
Logged
New ideas for marketing Smarthomes may alter the Home Automation world completely.... and forever.

mrphotoman

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: x10 video sender quit working
« Reply #2 on: January 31, 2009, 01:58:55 PM »

no one touched anything, we were in bed watching it then it quit sending a video or audio signal.

i have switched it to a different room and different channels and it does not work.

i am just going to box it up, send it back and pay the extra $5 a month to have another satellite box in the bedroom.
Logged

speedbugy

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 4
  • Posts: 48
Re: x10 video sender quit working
« Reply #3 on: January 31, 2009, 09:59:32 PM »

photo, i not had one one them to fail yet either, I would move the tv in the same room with the receiver and the transmitter first just to see if they get a signal, if not then, and both on same channel, then i would contact x10
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.