Contact | X10.com
October 30, 2014, 09:19:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: The X10 Community wants to know how you use your X10 system!
Share your story in the Automated Home Showcase.
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Active home pro locks , won't start  (Read 2595 times)
Big Dog
Newbie


Helpful Post Rating: 0
Posts: 4


« on: November 11, 2009, 05:21:49 PM »

Active home pro locks up on my computer, won't even start. It was working, I tried to uninstall it and reinstall it but it still locks up. Ran great from 2005 to 1/09. Loaded Home Online and Security solution plug-in 11/08, worked fine for 2 months now NOTHING. It does nothing. Use task mgr to kill, makes computer a bit unhappy. I need serious help. Tried everything.  Head Banging
XP,Dell XPS410 full, USB intf   HELP !!! Embarrassed Embarrassed 
Logged

TS
HA Dave
Community Organizer
Hero Member
**

Helpful Post Rating: 168
Posts: 5250



« Reply #1 on: November 11, 2009, 05:52:03 PM »

Active home pro locks up on my computer, won't even start. It was working, I tried to uninstall it and reinstall it but it still locks up.

Just curious... did you do a restore back to a date when everything worked fine?
Logged

The use of Home Automation is limited... only by our imaginations.
Big Dog
Newbie


Helpful Post Rating: 0
Posts: 4


« Reply #2 on: November 11, 2009, 08:27:17 PM »

No I didn't. It's been so long now and I just ignored it until now. I'm worried about all the other software I've installed since. But I want to get it going again, have a substantial investment in x10 products and want to put them back to work.
Logged

TS
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | X10 Mini Timer
© Copyright 2013 X10.com All rights reserved.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!