Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10 Community wants to know how you use your X10 system!
Share your story in the Automated Home Showcase.

Author Topic: Active home pro locks , won't start  (Read 2848 times)

Big Dog

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Active home pro locks , won't start
« on: November 11, 2009, 05:21:49 PM »

Active home pro locks up on my computer, won't even start. It was working, I tried to uninstall it and reinstall it but it still locks up. Ran great from 2005 to 1/09. Loaded Home Online and Security solution plug-in 11/08, worked fine for 2 months now NOTHING. It does nothing. Use task mgr to kill, makes computer a bit unhappy. I need serious help. Tried everything.  B:(
XP,Dell XPS410 full, USB intf   HELP !!! :-[ :-[ 
Logged
TS

HA Dave

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 168
  • Posts: 5472
Re: Active home pro locks , won't start
« Reply #1 on: November 11, 2009, 05:52:03 PM »

Active home pro locks up on my computer, won't even start. It was working, I tried to uninstall it and reinstall it but it still locks up.

Just curious... did you do a restore back to a date when everything worked fine?
Logged
The use of Home Automation is limited... only by our imaginations.

Big Dog

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Re: Active home pro locks , won't start
« Reply #2 on: November 11, 2009, 08:27:17 PM »

No I didn't. It's been so long now and I just ignored it until now. I'm worried about all the other software I've installed since. But I want to get it going again, have a substantial investment in x10 products and want to put them back to work.
Logged
TS
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.