Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Installed AHP and lost Xpad  (Read 2273 times)

TCruz

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 17
Installed AHP and lost Xpad
« on: November 30, 2009, 08:57:17 PM »

I have always used XPad on my computer. I just installed AHP and now I get the Programed encountered an error and must shut down, blah blah blah message. I have uninstalled xpad and reinstalled but still get the message. I don't want to have to run AHP all the time to turn lights on and off. How  can I get xpad back?
« Last Edit: December 01, 2009, 09:25:28 AM by TCruz »
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: Installed AHP and loat Xpad
« Reply #1 on: December 01, 2009, 06:48:11 AM »

What's Xpad?   A Google search popped up it's a laptop cooler.  What version of AHP did you get?
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

TCruz

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 17
Re: Installed AHP and lost Xpad
« Reply #2 on: December 01, 2009, 09:25:03 AM »

It's an onscreen remote.
You can can get it in the downloads area. Real convenient control from the PC.

http://www.x10.com/support/xpad/xpad_20049.htm
http://graphics.x10.com/support/xpad/pics_20049/palmpad_gui.gif
http://graphics.x10.com/support/xpad/pics_20049/campad_gui.gif

Download link
ftp://ftp.x10.com/pub/applications/xpad/xpadinst.exe


And I found the issue to be in C:\Program Files\Common Files\X10\Common; the remote client activex component for myhouse online that gets installed via internet explorer was causing the issue. I removed those files and all is good again.
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 293
  • Posts: 12855
Re: Installed AHP and lost Xpad
« Reply #3 on: December 01, 2009, 09:30:48 AM »

Glad you found the answer to your problem.
Xpad. You jogged my memory. I believe it is part of the Firecracker Kit.
Logged

TCruz

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 17
Re: Installed AHP and lost Xpad
« Reply #4 on: December 01, 2009, 04:07:16 PM »

Your right! I believe it was the firecracker where I first saw it. Although my serial firecracker is long gone; it works great with the USB CM19A that came with my Pan Tilt Pro software.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.