Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Activated and it showed the wrong name  (Read 2213 times)

ChuckThomas

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Activated and it showed the wrong name
« on: December 28, 2009, 10:43:56 AM »

Today I registered my ActiveHomePro, iWatch, Macro, MyHouse, and OnAlert using the registration codes that I was emailed with my order. The registration response said "Registered to Martin CXXXX" in each case. (I replaced letters in the last name with XXXX to preserve that person's privacy.) I don't know that person and I ordered, paid for, and received these products and installed them and attempted to register. I don't know if my registration is correct or not, but don't want to be registered as somebody else. How is this corrected?
By the way, the X10.com website is as bad as any I have seen, and if the answer involves that website, please indicate the entire url path. Thank you.
CT
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 289
  • Posts: 12690
Re: Activated and it showed the wrong name
« Reply #1 on: December 28, 2009, 10:49:02 AM »

Was the stuff bought from Automated Outlet?
Martin CXXXX is the owner of Automated Outlets.
We have seen other messages about the owners name being the name of the vendor that sold it. Many times an EBay sale.
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: Activated and it showed the wrong name
« Reply #2 on: December 29, 2009, 09:06:10 PM »

Was the stuff bought from Automated Outlet?
Martin CXXXX is the owner of Automated Outlets.
We have seen other messages about the owners name being the name of the vendor that sold it. Many times an EBay sale.

He could not have bought it from Automated Outlet, the only thing they list is Active Home and the CM11A interface.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 289
  • Posts: 12690
Re: Activated and it showed the wrong name
« Reply #3 on: December 30, 2009, 06:19:02 AM »

It was only a thought Dan. I didn't check Automated Outlets listings first!
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.