Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Intercoms  (Read 7981 times)

Brandt

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 11
  • Posts: 728
  • Sorry miss, I was giving myself an oil-job.
Intercoms
« on: January 30, 2010, 05:12:45 PM »

You used to be able to get cheap household intercoms that used the phone line. Nowadays they seem to all use the powerlines which interfere with X10. Anyway, I found this video and thought i'd share it:

http://www.youtube.com/watch?v=n3GMqvgQFjU
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 289
  • Posts: 12690
Re: Intercoms
« Reply #1 on: January 30, 2010, 06:53:38 PM »

Nice mod. Thanks for sharing it with others.
I tried to verify the mod isolated both AC lines form the added phone lines as it was not too clear.
Logged

Brandt

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 11
  • Posts: 728
  • Sorry miss, I was giving myself an oil-job.
Re: Intercoms
« Reply #2 on: January 30, 2010, 08:41:45 PM »

Maybe a forum moderator can move this post to the mod section?
Logged

-Bill- (of wgjohns.com)

  • Advanced Member
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 81
  • Posts: 1340
  • He's just this guy. You know?
    • wgjohns.com
Re: Intercoms
« Reply #3 on: January 30, 2010, 09:27:19 PM »

Maybe a forum moderator can move this post to the mod section?

Done!

 >!
Logged
-Bill- (of wgjohns.com)
bill@wgjohns.com

In the real world, the only constant is change.

When I'm online you can find me in the Home Automation Chat Room!
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.