Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Using Multiview, VA12A, Windows 7, the 4 panes and saved pics are upside down!  (Read 13791 times)

alexmyron

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 11

The image in the 4 panes in Multiview and the images that are also saved to the hard drive are all upside down!

The Multiview preview pane and all other X10 software, Vanguard, Active Home etc.. all have a normal image and work fine.

I had this problem in XP and gave up and now with my newly installed Windows 7 (32bit).

It seems to be a Multiview issue only and only the saved images and the 4 images shown on the right.
 
For now I am using a generic USB adapter that works fine but is a little less resolution than the new VA12A.

I prefer using Multiview over the iWitness program and really want the VA12A higher resolution images.

I changed resolutions, have tried codecs and uninstalling and reinstalling everything and installed several different Media players and it still does it.

Any ideas anyone?
« Last Edit: April 23, 2010, 10:16:52 AM by alexmyron »
Logged

alexmyron

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 11

A few months later and different video hardware and software installed it now works fine.
Still think it was a software video codec issue.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.