Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Trouble getting my universal remote transmitter to work with my video sender  (Read 2358 times)

altronics

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2

The x10 video sender works great but i haven't been able to get the universal remote transmitter to work.  Does any one have some trouble shooting recommendations?
Logged

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 137
  • Posts: 6094

The x10 video sender works great but i haven't been able to get the universal remote transmitter to work.  Does any one have some trouble shooting recommendations?
The remote doesn't work at all, or the remote doesn't work through the video sender? What have you done to troubleshoot? Did you set up remote correctly for your TV brand and model? 
Logged
"This aftershave makes me look fat"

altronics

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2

I was able to get the remote programmed to use on my cable box.  However, I still have been unable to send the signal through the video sender so I don't have to get up and change the channel in the other room.
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 291
  • Posts: 12834

You may find some added data on setup and use of the Video Sender System here:
http://kbase.x10.com/wiki/Video_Sender
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.