Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Credit Card Controller not really controlling...  (Read 1748 times)

rdolmat

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Credit Card Controller not really controlling...
« on: September 18, 2010, 09:28:55 AM »

Hi folks.

Here is my issue:

I have a lamp set to B1. I have a credit card remote (KR22A) also set to B1.

I press the on button (#1) on the remote....ActiveHome Pro shows ONLY THE SWITCH going up on the lamp, but the DIM slider stays at the bottom...hence the light never turns on.
 :-\

any ideas?

thanks!
Logged

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 137
  • Posts: 6054
Re: Credit Card Controller not really controlling...
« Reply #1 on: September 18, 2010, 09:44:07 AM »

Do you have the CM15A set up to transceive house code B? (Tools/hardware configuration)
Logged
"This aftershave makes me look fat"

Knightrider

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 62
  • Posts: 1743
  • I love my WM100!
    • This Automated House
Re: Credit Card Controller not really controlling...
« Reply #2 on: September 18, 2010, 09:44:34 AM »

Lets try something:

Under the hardware configuration, set the transceived house codes to specific and make sure that "B" is ticked.

This has worked in the past for some users.




Knightrider edit:  Dave W posted under me, but additional info provided in my post.  Sorry for the redundancy.
« Last Edit: September 18, 2010, 09:46:26 AM by Knightrider »
Logged
Remote control is cool,

but automation rules!

rdolmat

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Re: Credit Card Controller not really controlling...
« Reply #3 on: September 18, 2010, 09:49:02 AM »

Lets try something:

Under the hardware configuration, set the transceived house codes to specific and make sure that "B" is ticked.

This has worked in the past for some users.




Knightrider edit:  Dave W posted under me, but additional info provided in my post.  Sorry for the redundancy.


ah dang!!! that was perfect!! such a simple solution....thanks so much to both of you!!

 :)%  >!
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.