Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 [2] 3

Author Topic: A New Stable version of AHP  (Read 35722 times)

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 137
  • Posts: 6005
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #15 on: August 04, 2010, 07:37:13 PM »

Dave W - I really want to argue with your X10-bashing, thoroughly critical rant!

Yeah, sorry. That's what happens when I don't take my Zoloft, Zanax, lithium, and Thorizine for three days in a row.    :'
Logged
"This aftershave makes me look fat"

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 137
  • Posts: 6005
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #16 on: August 04, 2010, 07:45:55 PM »

Adding features can be especially difficult because of the possibility of breaking something that has been working fine all along. 

' wonder if they beta'ed the end stinks Nstinct?   rofl
Logged
"This aftershave makes me look fat"

nybuck

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 17
  • Posts: 405
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #17 on: August 04, 2010, 07:54:25 PM »

That's precisely why I want to wait a few months - until the second batch of remotes...

You never buy a car the first year in production, and never buy an X10 "new" device...   ;)
Logged
>!

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #18 on: October 23, 2010, 07:43:39 PM »

For those of us who don't or need any of the plug-ins for AHP, how about a version of AHP that does not allow any of the plug-ins.  Should be easy to produce.  You only register AHP, no plug-ins appear on the opening screen.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

J.B.

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 319
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #19 on: October 23, 2010, 08:21:28 PM »

Quote
For those of us who don't or need any of the plug-ins for AHP, how about a version of AHP that does not allow any of the plug-ins.  Should be easy to produce.  You only register AHP, no plug-ins appear on the opening screen.

The plug-ins list showing with only AHP installed shouldn't cause any plug-in related issues.
You also shouldn't be nagged to register any plug-ins if none are installed.
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #20 on: October 23, 2010, 09:05:18 PM »

It doesn't affect anything, but the intro screen is now cluttered with 7 greyed out plug-ins, so it's kind of a "plug" for the plug-ins.  If X10 keeps adding more plug-ins to the 7 they have now, the into screen is going to get bigger.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

J.B.

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 319
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #21 on: October 24, 2010, 09:35:51 AM »

I agree it would make more sense to have the splash screen only show any plug-ins that are currently installed.
There is pop-up until disabled and a menu that shows featured plug-ins if anyone has the need to check these.
Logged

rnorton888

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 41
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #22 on: October 24, 2010, 10:43:36 AM »

Although I have been with X10 for over 10 years myself and at times have been vary unhappy to the point I have put my stuff in the closet. I see after 5 years of no upgrades or new products some  new stuff coming out. The newest 3.293 seems pretty good.
More importantly I have actually seen Programmers taking part on the bulletin board alot and listening to the users. This is a big step and my hat is off to them for a change since I am always vary quit to scream as well when something does not work.
Not only have I had them respond to my posts but they have called me with out me having to beg them to call me. I actually had one call me on Saturday and wanted to make sure my problem was resolved.
Great to see X10 following through with stuff for a change. Wounder if we have new management or they just have a new Contract with someone.
Thanks again
Randy
 #:)
PS one could always wish it was 9.293
« Last Edit: October 24, 2010, 11:32:15 AM by rnorton888 »
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #23 on: October 24, 2010, 10:49:36 AM »

It's not 9.293, It's 3.393.  All releases of AHP begin with 3.  Apparently versions 1 and 2 were never released.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

J.B.

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 319
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #24 on: October 24, 2010, 11:09:41 AM »

Quote
It's not 9.293, It's 3.393.

Actually, it's 3.293.  >!
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #25 on: October 24, 2010, 04:28:41 PM »

Thank you, I do get an attack of fumble finger every one in a while. I do know it's 3.293.  I'm currently using it minus any plug-ins.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

Dr.Fiero

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 7
  • Posts: 71
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #26 on: October 24, 2010, 06:25:39 PM »

I installed 3.293 yesterday (in an empty directory), then all the plugins.

Fired it up, and....  the plugins were all showing 'registered'...  but AHP itself wasn't!   :-\

Stuffed in the reg' code for it, but no dice - said 'not recognized' or something to the effect.
Guess I'll have to call X10 Monday with a few drinks and snacks for the 2hrs I'll no doubt spend on hold.    :'
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #27 on: October 24, 2010, 06:45:26 PM »

I keep my AHP Registration Code in a .txt file in my X10 Backup Disk, so I always have it available.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

anthonylavado

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 198
  • At a position relative to the observer.
    • anthonylavado.com
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #28 on: October 24, 2010, 08:19:46 PM »

I installed 3.293 yesterday (in an empty directory), then all the plugins.

Fired it up, and....  the plugins were all showing 'registered'...  but AHP itself wasn't!   :-\

Stuffed in the reg' code for it, but no dice - said 'not recognized' or something to the effect.
Guess I'll have to call X10 Monday with a few drinks and snacks for the 2hrs I'll no doubt spend on hold.    :'


If you installed ActivePhone, it doesn't show up as an independent plugin - it just shows up as ActiveHome Pro, and requires the ActivePhone registration code in that spot.
Logged
Follow me on Twitter: @anthonylavado
Now making guest appearances in the Home Automation Chat Room

Dr.Fiero

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 7
  • Posts: 71
Re: A New Stable version of AHP
« Reply #29 on: October 25, 2010, 12:04:55 PM »

I keep all my reg codes etc in a folder in Gmail so I always have access to them - so that's not the problem.

"Did not find registration code" was the exact wording of the error response.

Funny thing is - it was fine earlier that day!  I installed the new 3.293, and that's when the failure started.
(as I said though - it recognizes all the plug in reg codes!)

Logged
Pages: 1 [2] 3
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.