Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Copy x-10 settings to another computer  (Read 1784 times)

Squirrel1162

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 70
Copy x-10 settings to another computer
« on: September 21, 2010, 04:44:31 PM »

Is it possible to copy my rooms and timers from one PC to another without having to put them in manually?

Thanks
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: Copy x-10 settings to another computer
« Reply #1 on: September 21, 2010, 05:20:10 PM »

YES!!!   Just copy the .ahx files (just the ones you created or added to) in the first computer (They are in C:/Program Files/Active Home Pro) to the same folder in the second computer, which should have AHP already installed.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

Mellowmark

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 6
  • Posts: 195
  • M M Electric
Re: Copy x-10 settings to another computer
« Reply #2 on: September 21, 2010, 06:23:22 PM »

Or you could save as to your documents or zip drive right from the UI.  Then load it on the new system
 
Logged
M M ElectricMan

Squirrel1162

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 70
Re: Copy x-10 settings to another computer
« Reply #3 on: September 21, 2010, 06:42:37 PM »

Thank you for such a quick reply.  I did it and it worked great!  Sure will make it easier to update if I am in another part of the house.  Besides, I don't type well.   rofl
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.