Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The New WIFI Module is now available!
                   *****Here's the link******

Author Topic: IconLite Remote  (Read 10965 times)

Squirrel1162

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 70
IconLite Remote
« on: December 25, 2010, 03:49:12 AM »

I finally got my remote to work.  To some degree that is.  It will do everything except turn my TV on/off.  Is there a step I might have missed?  I programmed it using the search method, as I was not having any luck using the direct code entry.  Any and all help will be greatly appreciated.
Logged

neilah

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: IconLite Remote
« Reply #1 on: August 15, 2011, 06:43:15 AM »

cannot login on any longer. what next?
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 283
  • Posts: 12289
Re: IconLite Remote
« Reply #2 on: August 15, 2011, 07:08:03 AM »

OK give us a clue here.
Can't log into what. The IconLite remote; an X10 web site, your computer?

If it is the IconLite remote. What is not happening?
Like screen dark etc.
« Last Edit: August 15, 2011, 08:42:31 AM by Brian H »
Logged

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 133
  • Posts: 5783
Re: IconLite Remote
« Reply #3 on: August 15, 2011, 08:41:04 AM »

Can't log into what. .... your computer?

rofl
Logged
"This aftershave makes me look fat"

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 133
  • Posts: 5783
Re: IconLite Remote
« Reply #4 on: August 15, 2011, 08:47:07 AM »

I finally got my remote to work.  To some degree that is.  It will do everything except turn my TV on/off. I programmed it using the search method, as I was not having any luck using the direct code entry. 
Doesn't the Search method rely on the TV turning OFF to establish the correct codes? Or do you mean it now controls everything except the TV? If so, how new and what brand is the TV? You may have to call X10 with TV brand and model to confirm the Icon has your TV codes in firmware.
Logged
"This aftershave makes me look fat"
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.