Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Security Motion Sensor MS10A  (Read 3028 times)

labhead

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Security Motion Sensor MS10A
« on: January 11, 2011, 05:08:33 PM »

I'm in the process of setting up my newly purchased home security system and I'm having problems with my motion sensors.  It says so press and hold the test button for 5 seconds and let off-the LED light should blink twice to indicate its ready for testing, however, it will only blink once and it doesn't seem to be picking up any motion during this "test".  Anyone have any guidance?
Logged

mike

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 14
  • Posts: 1017
Re: Security Motion Sensor MS10A
« Reply #1 on: February 10, 2011, 08:25:42 PM »

when I added two of these to a vacant home we own, i read the instructions a dozen times and I too never saw the described blinks. 

So I just gave up on them, removed the batts to reset it, put back, carried ms10 to the ds7000 and put it in install mode, pushed the button one time, got new zone added as expected, put ds7000 back to run2 and tested it by arming away and walking in front of sensors.  both sensors worked fine. 

remember, in run2, u dont get ding-dong on ms10 like u do on ds10.  but if u arm away and then walk in front of it, the ds7000 will go off if it registered correctly.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.