Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: ActiveHome Pro GUI Question  (Read 2130 times)

LanceC

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 14
ActiveHome Pro GUI Question
« on: March 07, 2011, 08:44:50 AM »

Hi,

I have AHP v3.305 and am curious about one of the elements of the GUI.

In the status bar at the bottom of the GUI there are two horizontal graphs to the right of the clock that look like VU meters.

Does anyone have any idea what they are for?

Thanks.
Logged

lviper

  • PI Expert
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 10
  • Posts: 294
Re: ActiveHome Pro GUI Question
« Reply #1 on: March 07, 2011, 01:04:14 PM »

If I'm not mistaken, I believe they are part of the MyHouseOnline plugin. I think they show the outbound/inbound traffic. I only see them once I have the plugin installed.
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 291
  • Posts: 12817
Re: ActiveHome Pro GUI Question
« Reply #2 on: March 07, 2011, 01:12:48 PM »

I don't have any of the plugins and don't have the two graphs.
So it does sound like it is from one of the plugins.
Logged

LanceC

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 14
Re: ActiveHome Pro GUI Question
« Reply #3 on: March 07, 2011, 02:36:40 PM »

Ah, okay.

I do have the MyHouse Onlin plugin.

Thanks.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.