Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The New WIFI Module is now available!
                   *****Here's the link******

Author Topic: Heading to the trashcan, no way to make multiview to work on XP  (Read 131709 times)

Aybendito

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2

I bought on 2004 one of the X10 packages from X10.com. all cameras work, the recievers work and so does the transmitter when using to transmit to a TV and vcr. But I've been trying long ago to make it work for the PC using Multiview, webview, pantilt or Xray and it just doesn't run. I installed the latest drivers of these software and when starting any of them the computer freezes or crashes to the point I have to unplugged the computer and start again using F8 with the latest succesfull startup.

Does any one have encounter this issue and find the way to solved it. if so, please share the solution with me and the tech department of x10 before the next garbage truck arrives to my house.

 B:(
Logged

Aybendito

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: Heading to the trashcan, no way to make multiview to work on XP
« Reply #1 on: March 10, 2011, 08:06:24 AM »

Problem solved!. For the benefit of others with the same situation, I downloaded the software Activehome pro. during installation it ask you that needs to make and update to multiview, webview, xray and pan tilt. with these updates the programs works fine. you don't need to purchase activehome pro to do this.

the problem I'm having know is that cannot connect through the internet. getting this message:
Error Occured: Can't connect socket: Can't assign requested address
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: Heading to the trashcan, no way to make multiview to work on XP
« Reply #2 on: March 10, 2011, 01:17:23 PM »

"The previous content of this post violated the posted X10 General Forum User Etiquette policy and has been removed."
« Last Edit: March 17, 2011, 08:38:51 AM by Tuicemen »
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 245
  • Posts: 8008
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software
Re: Heading to the trashcan, no way to make multiview to work on XP
« Reply #3 on: March 10, 2011, 01:34:56 PM »

Dan. Any one can download AHP.
You just can't register it!
I also Suggest you read General Forum Etiquette -- PLEASE READ
Again!
« Last Edit: March 10, 2011, 01:39:31 PM by Tuicemen »
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 245
  • Posts: 8008
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software
Re: Heading to the trashcan, no way to make multiview to work on XP
« Reply #4 on: March 10, 2011, 03:26:46 PM »

Aybendito
It is nice to see you stuck with it! So many don't!
Thanks for the update and your workaround!  :)%
If your using a router you most likely will need to set port forwarding and play with some of the security settings to get a connection. 
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.