Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The New WIFI Module is now available!
                   *****Here's the link******

Author Topic: How do you rename a device in the "Mode" screen  (Read 8112 times)

thejackal

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 33
How do you rename a device in the "Mode" screen
« on: March 22, 2011, 10:15:07 PM »

I'm trying to rename a device in the MODE screen where you pick TV,VCR, CABLE and the likes. Is there a way to change the names in that screen?
Logged

thejackal

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 33
Re: How do you rename a device in the "Mode" screen
« Reply #1 on: March 22, 2011, 11:03:12 PM »

figured it out, I just reinstalled the device.  :'    -:)
Logged

fitbrit

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 27
Re: How do you rename a device in the "Mode" screen
« Reply #2 on: June 02, 2011, 05:26:07 PM »

Did it allow you to rename the device at will, e.g. to HTPC, or can you only pick from the available options like DVD, DVR etc.?
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.