Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: You Can't Make This One Up !!!  (Read 3703 times)

bt54

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 93
You Can't Make This One Up !!!
« on: April 18, 2011, 07:32:05 PM »

This is for real.................

Newest AHS Software.

I have a WS467 Wall Switch and an incandescent bulb in a lamp.  From AHS the WA467 will activate the light flawlessly.

I have a macro triggered by a security Motion Sensor that signals the WS46 to turn a light on.  When triggered, the AHP console displays the switch as ON - but the light is OFF!!!  When checking the log the switch was sent an ON signal.

I can go to the switch and manually turn it ON, the lamp lights and it displays as ON in AHP.

Sorry but I'm not making this stuff up !!!
Logged
If it doesn't work get a BIGGER hammer!!

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 137
  • Posts: 6089
Re: You Can't Make This One Up !!!
« Reply #1 on: April 18, 2011, 07:50:20 PM »

I can go to the switch and manually turn it ON, the lamp lights and it displays as ON in AHP.
I bet AHP displayed it displayed as ON before you turned it on at the WS467 switch. The WS467 can not transmit it's status.   :'
« Last Edit: April 18, 2011, 08:01:04 PM by dave w »
Logged
"This aftershave makes me look fat"
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.