Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Can Active Home Launch External Programs?  (Read 4341 times)

Talisman

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 27
Can Active Home Launch External Programs?
« on: August 16, 2011, 02:04:51 PM »

Maybe im having a thinck moment but....

Can Active Home Launch External Programs?

ie if i have a sensor or a switch change state, can i get as a macro that event to trigger an external program launch?
Logged

Talisman

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 27
Re: Can Active Home Launch External Programs?
« Reply #1 on: August 16, 2011, 02:31:11 PM »

sorry wrong section,can anyone move it to macroes for me please.
Logged

Talisman

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 27
Re: Can Active Home Launch External Programs?
« Reply #2 on: August 18, 2011, 08:15:23 AM »

Ok ive found where i can do this. im wanting to use this to send a command key to another pc that runs all me Home Theatre stuff.

in another thread here i learned how to use psexec to send from the HTPC pc to the Server running this activehome pro sofware to control lights when i press play on the htpc system.

im looking to to reverse the process to when a sensor is activated it will send a commang from the server to the htpc and in essense press the space bar on the keyboard.

any ideas what id have to send? im guess it wont be

psexec.exe \\htpc c:windows\spacebar...
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.