Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Device won't boot.  (Read 1956 times)

roguespyder

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 6
Device won't boot.
« on: September 28, 2011, 10:25:10 AM »

My device is in a death loop while loading.
It acts as if it is actually starting the kernel, but after a few seconds into 'loading' it resets.

I have tried pressing the reset button.

It has enough battery; it was charging before I restarted it.

I have plugged it in to test if it was the battery.

I have tried connecting it to the computer; it doesn't get far enough in the loading process to activate its communication channel with a 'pc'.

Is there a special button sequence to set the device into recover mode?

Does the device have a diagnostic terminal I can access before the splash screen?
Logged

J.B.

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 319
Re: Device won't boot.
« Reply #1 on: September 28, 2011, 10:39:25 AM »

I've had this happen before and could only fix it by re-flashing the device.

http://forums.x10.com/index.php?topic=25052.0
Logged

roguespyder

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 6
Re: Device won't boot.
« Reply #2 on: September 28, 2011, 07:57:11 PM »

Thanks,

Worked like a charm..


Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.