Contact | X10.com
July 22, 2014, 03:26:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: The X10 Community wants to know how you use your X10 system!
Share your story in the Automated Home Showcase.
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: X10 is dead, need a schematic diagram  (Read 1695 times)
sparkey308
Newbie


Helpful Post Rating: 0
Posts: 2


« on: December 25, 2012, 06:56:28 AM »

My X10 will not power on and I suspect the power transformer.  Does anyone know where I can get a schematic for the PS561 unit?
Logged
Dan Lawrence
Advanced Member
Hero Member
******

Helpful Post Rating: 68
Posts: 4000


« Reply #1 on: December 25, 2012, 06:23:42 PM »

Need more information, like what AHP version, and anything else, like other modules you use.
Logged

I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!
dave w
Hero Member
*****

Helpful Post Rating: 124
Posts: 5244


« Reply #2 on: December 25, 2012, 06:42:01 PM »

My X10 will not power on and I suspect the power transformer.  Does anyone know where I can get a schematic for the PS561 unit?
There is no schematics for the X10 dialer on any of the X10 "hacker" sites.

http://www.davehouston.net/
http://www.laureanno.com/
http://www.idobartana.com/hakb/index.htm
http://www.edcheung.com/automa/ha.htm

I doubt the PS561 has ever been disected.
« Last Edit: December 25, 2012, 06:46:16 PM by dave w » Logged

"This aftershave makes me look fat"
dave w
Hero Member
*****

Helpful Post Rating: 124
Posts: 5244


« Reply #3 on: December 25, 2012, 06:47:45 PM »

Need more information, like what AHP version, and anything else, like other modules you use.
Dan,
Read the original post again.
Logged

"This aftershave makes me look fat"
Brian H
Community Organizer
Hero Member
**

Helpful Post Rating: 256
Posts: 11085


« Reply #4 on: December 26, 2012, 03:00:15 AM »

Dan;
The PS561 is the Security Console in the DS7000 kit.
Has no connection to AHP at all and is why the post is in the Security Section of the forums.
« Last Edit: December 26, 2012, 03:04:25 AM by Brian H » Logged
sparkey308
Newbie


Helpful Post Rating: 0
Posts: 2


« Reply #5 on: December 26, 2012, 06:18:26 AM »

Anyone know what the output voltage should be for the power transformer?
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | X10 Mini Timer
© Copyright 2013 X10.com All rights reserved.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!