Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: active home pro  (Read 1372 times)

crossi

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
active home pro
« on: April 14, 2013, 10:51:55 AM »

I am running two units  in two different homes and have the same problem with both. For some reason they both decide it is day light savings time and jump ahead one hour, even though it is nowhere near daylight savings time. They always jump forward and never backwards. i usually just reset they time and all is well. Except this last time which was yesterday. After resetting the time I found I could no longer control my soft start modules. I had to change evertything over to no soft start modules. Any ideas????
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 289
  • Posts: 12695
Re: active home pro
« Reply #1 on: April 14, 2013, 11:01:41 AM »

AHP 3.318 or a different revision?
Did DST change on the proper date {03/10/2013} and again yesterday?
Logged

crossi

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: active home pro
« Reply #2 on: April 14, 2013, 09:31:34 PM »

I am using 3.318
it changed on Friday 4/12. it jumped ahead 1 hour even though it was previously running at the proper time. System seems to do it 3 to 4 times a year. One system is in Arizona where there is no daylight saving time. Although the system probably could care less. This system is set on Mountain Standard time. The other is set for Phoenix, AZ.
Also after restting system yesterday it would no longer recognize the soft start modules.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.