Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: xc36a command set  (Read 1045 times)

geeksrus

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
xc36a command set
« on: July 16, 2013, 02:25:25 PM »

I am writing a custom app for my camera and need to know what the command set for an AirSight xc36a is (camera movement, etc.). Any input would be greatly appreciated.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 265
  • Posts: 9459
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software
Re: xc36a command set
« Reply #1 on: July 16, 2013, 04:59:52 PM »

These cameras and others seem to be made by the same manufacture.
There seems to be two different command sets.
See examples here: http://forums.x10.com/index.php?topic=28478.0
viewing the source code of the web interfaces posted will get you the codes for movement etc.
Be sure to leave feed back as to which one works for you.
 >!
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

dinosinc

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 37
    • My Beer Kegerator
Re: xc36a command set
« Reply #2 on: July 16, 2013, 05:24:53 PM »

Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.