Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10 Community wants to know how you use your X10 system!
Share your story in the Automated Home Showcase.

Pages: 1 [2]

Author Topic: I build a brand new ActivePhone front end for everyone to try  (Read 14202 times)

raleman

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 12
Re: I build a brand new ActivePhone front end for everyone to try
« Reply #15 on: June 27, 2017, 04:38:23 PM »

I only use the broadlink app to set up the devices and learn ir codes.  My the computer that hosts my remote control webapp communicates with my broadlink devices directly on the back end. 

Here is a python library to extract the learned ir codes:

https://github.com/NightRang3r/Broadlink-e-control-db-dump


Here is another python library to communicate with all broadlink devices:

https://github.com/mjg59/python-broadlink

Also Home Assistant supports broadlink:

https://home-assistant.io/components/switch.broadlink/
Logged

soxfan1966

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 14
Re: I build a brand new ActivePhone front end for everyone to try
« Reply #16 on: December 31, 2017, 09:57:13 AM »

I realize this is an old topic but trying to find an answer to an issue I am having.  I found this post (and updated my HTML file per the instrictions) but the issue is still happening, so I assume it is a setup issues somewhere.

I have been running ActiveHome and ActivePhone Pro for quite awhile.

While doing some upgrading of my modules to work with Alexa and Google Home I did some renaming of my different modules and Macros

When I open the ActivePhone app now some of the Macros appear (at least the names) instead of the Module name.

For example, I have a module names "Back Deck Light" which also has an "Eagle Eye Motion Sensor" to trigger that module and has the same name (Back Deck).

I created a Macro called "Back Deck Night" to turn the light off if it gets triggered after midnight after 2 minutes (sometimes the motion sensor gets triggered by the wind or something blowing in front of it at night)

When I open ActivePhone PRO, the name that appears for the module is "Back Deck Night" and not "Back Deck"

Is there some sort of setting I am missing to ignore macros and motion sensors from the app?  All I really want listed is the individual Modules for the lights and not the macros.
Logged
Pages: 1 [2]
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.