Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The New WIFI Module is now available!
                   *****Here's the link******

Author Topic: Adding Additional Devices/phones (bug)  (Read 259 times)

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 252
  • Posts: 8413
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software
Adding Additional Devices/phones (bug)
« on: February 01, 2018, 06:01:11 AM »

I've not experienced this but according to Authinx :
     
Quote
For some reason users are having some issues, which seem mostly to be on apple devices, adding secondary devices.  If you know of users with this issue or hear of any in the forums, we do need more information as they are unable to replicate it.   What was the initial install Phone Model and iOS version, then the seconds users Phone and Model versions that are having issues?  That kind of information may help them pinpoint it more.

If you have this issue please post the info requested in this thread.
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

Knightrider

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 62
  • Posts: 1739
  • I love my WM100!
    • This Automated House
Re: Adding Additional Devices/phones (bug)
« Reply #1 on: March 05, 2018, 09:53:03 PM »

Logged
Remote control is cool,

but automation rules!
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.