Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 [2]

Author Topic: Where does WM100 get it's dusk/dawn times?  (Read 2319 times)

Tucson

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 60
Re: Where does WM100 get it's dusk/dawn times?
« Reply #15 on: August 12, 2018, 10:37:44 PM »

Iím here in AZ D/D is one hour late. It you set -60 it will compensate.

Also -90 does not work for me.

Logged

AraldoJanes

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: Where does WM100 get it's dusk/dawn times?
« Reply #16 on: May 10, 2019, 12:41:16 AM »

Hi..as per my understanding you don't need to be connected to a cell network just your home network via Wi-Fi. even for initial setup.
In fact initial setup requires your phone to be on your network via Wi-fi 2 Ghz not 5 which most new phones seem to default to.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 266
  • Posts: 9549
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software
Re: Where does WM100 get it's dusk/dawn times?
« Reply #17 on: May 10, 2019, 06:34:10 AM »

Hi..as per my understanding you don't need to be connected to a cell network just your home network via Wi-Fi. even for initial setup.
In fact initial setup requires your phone to be on your network via Wi-fi 2 Ghz not 5 which most new phones seem to default to.
yes your correct.
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
Pages: 1 [2]
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.