Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The New WIFI Module is now available!
                   *****Here's the link******

Author Topic: App online staus indicator doesn't change if Hub loses power.(bug)  (Read 160 times)

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 245
  • Posts: 7979
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software

The app update  did attempt to solve some time sync issues in doing so a new one (bug) was created.
If your app is open and the HUB loses power the app doesn't indicate that.
So if you attempt to send a command to change a device's status or run a scene the app displays the status change even though it couldn't happen. B:(

If the app displayed the status change you'd at least know your request wasn't received.
Once the App reconects to the HUB all actions you performed are wiped from the app and status of those returns to what it was prior to the WM100 losing power.
I'm not sure if the iOS version performs the same? ::) :'
« Last Edit: February 14, 2018, 04:45:23 AM by Tuicemen »
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

Knightrider

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 60
  • Posts: 1646
  • I love my WM100!
    • This Automated House
Logged
Remote control is cool,

but automation rules!
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.