Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: WiFI Hub APP failed to Register User  (Read 199 times)

DicksonMR

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
WiFI Hub APP failed to Register User
« on: March 23, 2020, 07:37:31 AM »

Hub quit working, try to go to setup mode, when I scan QR Code, get message APP FAILED TO REGISTER USER
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 271
  • Posts: 10038
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: WiFI Hub APP failed to Register User
« Reply #1 on: March 23, 2020, 12:23:34 PM »

Be sure your phone is using 2ghz not 5 and reb˛ot
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

brobin

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 134
  • Posts: 702
Re: WiFI Hub APP failed to Register User
« Reply #2 on: March 23, 2020, 03:28:06 PM »

There are reports that the server is down today. Hopefully it'll be restored soon.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 271
  • Posts: 10038
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: WiFI Hub APP failed to Register User
« Reply #3 on: March 23, 2020, 03:38:28 PM »

There is no issue with the server that Authinx is aware of. I just checked my wm100 via the app and can connect and sync.
http://forums.x10.com/index.php?topic=30495.0
« Last Edit: March 23, 2020, 03:41:48 PM by Tuicemen »
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

brobin

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 134
  • Posts: 702
Re: WiFI Hub APP failed to Register User
« Reply #4 on: March 23, 2020, 05:27:25 PM »

There is no issue with the server that Authinx is aware of. I just checked my wm100 via the app and can connect and sync.
http://forums.x10.com/index.php?topic=30495.0
Probably fixed now. There were reports earlier today in topic 31262.0
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 271
  • Posts: 10038
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: WiFI Hub APP failed to Register User
« Reply #5 on: March 23, 2020, 07:51:29 PM »

I never experianced issues today as I checked periodically, so the issue may have been isolated to a particular area.
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.