Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Full system RESET  (Read 2677 times)

valpin

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Full system RESET
« on: April 26, 2005, 10:25:58 AM »

How can I do a full system reset on my CM15A
and AHP software? I have too many bugs and I
would like to restart fresh with one module
at the time.
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Full system RESET
« Reply #1 on: April 26, 2005, 12:30:13 PM »

If you want to start fresh, clear the
interface memory, then create a new, blank
file. Add one module, set the hardware
settings as appropriate and then download
again. After that you can add modules
gradually, and see how things develop.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 275
  • Posts: 10269
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Full system RESET
« Reply #2 on: April 26, 2005, 12:42:06 PM »

Go to tools and click on purge delayed macros just in case one is running
 then click on clear interface memory under tools
 as well shut down AHP and remove the CM15a from the power and usb cable
 remove the batteries then
after 5-10 min replace everything
restart AHP and click on file then new that will start you fresh.
You can then save your new AHP file over an old one or save it as something else. Older software versions had some bugs that may cause you some headaches starting fresh but no more than you currently experiencing.
« Last Edit: September 27, 2007, 08:47:00 PM by Tuicemen »
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.