Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Pop-Up TIPS in AHP  (Read 2824 times)

dennis

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 5
Pop-Up TIPS in AHP
« on: June 07, 2005, 08:54:22 PM »

I give up.  How can you get rid of those
pesky "Pop-Up" balloons that keep poping up
everytime you mouse over an iten in the timer
window when you are setting up a timer for a
module?  They are MOST annoying!!!
Logged

SteveRF

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 13
  • Posts: 410
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #1 on: June 07, 2005, 10:33:29 PM »

Dennis,
Try TOOLS, PREFERENCES and uncheck "order
button, featured plugins and tools tips".
Maybe that wil help.
Regards,
SteveRF
Logged

dennis

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 5
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #2 on: June 08, 2005, 12:11:48 PM »

Hi Steve,
Thanks for the suggestions.  I tried those
and that did not turn off those pesky
pop-ups.  I am using version 3.186 of AHP.
Wonder if anyone at X10 can help me get those
turned off as they are a nuisance when trying
to set up timers.  Very aggravating to say
the least!  Thanks again, Steve.
Regards, Dennis
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #3 on: June 08, 2005, 12:17:34 PM »

Dennis: You can fix this in Preferences.
Uncheck the box next to "Show Tool Tips."
I've checked this on my system here (v3.186
on Windows XP Pro) and it works correctly.
Logged

dennis

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 5
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #4 on: June 08, 2005, 12:39:18 PM »

X10,
Thanks for the reply.  I have done this
(unchecked Show Tool Tips) and re-started my
system (Win XP Pro) and they are still there
popping-up when I mouse over any item on the
timer page.  Is there something wrong with my
AHP program?
Regards, Dennis
Logged

dennis

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 5
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #5 on: June 10, 2005, 05:40:47 PM »

I still need some help with getting rid of
these "Pop-UP's".
Can anyone at X10 "Please" help me get
rid of these things???  The previous
suggestion from X10 does not work!
These things are "MOST" annoying!
Thanks, Dennis
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #6 on: June 10, 2005, 05:54:58 PM »

Dennis: It looks like this is a bug that
we'll have to fix. Disabling the tool tips in
Preferences doesn't disable them in the Timer
Pane for some reason.
Logged

dennis

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 5
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #7 on: June 10, 2005, 06:05:49 PM »

X10,
Thank you for the reply.  Please let me
know when an update will be ready with a
fix for this.  It really is annoying, as I'm
sure you can see!
I appreciate your reply along with your
time and effort in getting a fix for this.
Regards, Dennis
Logged

Charles Sullivan

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 94
  • Posts: 1565
    • HEYU - X10 Automation for Linux, Unix, and Mac OSX
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #8 on: June 10, 2005, 06:13:09 PM »

X10 Pro:
I can confirm Dennis' complaint (it annoys me
too).

Unchecking "Show Tool Tips" in the
Preferences window disables the Tool Tips
everywhere _except_ the Timer Designer panel,
e.g., if you put the mouse pointer in the
window for setting the ON time.

This is the case in my AHP 3.186 and 3.187,
and was the case with most (or all) previous
AHP releases also.

There's something strange going on if you are
not experiencing this on your system. (I'm
running under Win XP Pro SP1 but see it also
on a laptop running under Win XP Pro SP2).
Logged
Yesterday it worked.
Today it doesn't work.
X10 on Windows is like that.

HEYU - X10 Automation for Linux, Unix, and Mac OS X     http://www.heyu.org

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Pop-Up TIPS in AHP
« Reply #9 on: June 10, 2005, 06:14:44 PM »

Charles: I get this on my system. I have a
feeling this problem has been here for a while.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.