Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 [2]

Author Topic: Active Home Pro / iWitness Bugs?  (Read 27767 times)

TakeTheActive

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 126
  • Posts: 1047
  • Old !@#$% Tinkerer!
Re: Active Home Pro / iWitness Bugs?
« Reply #15 on: October 15, 2006, 09:13:34 PM »

...but I have a 3 ghz cpu! ;)

OH! :o I didn't realize I was communicating with Donald Trump here! :-[

Mr. Money Bags, eh?  ;D

BTW, what's the significance / relevance / meaning of the ID "Tuicemen"?  [Mine's obvious! ;) ]
Logged
Low Post Count != Low Knowledge - High Post Count != High Knowledge ;)

ADVICE TO X-10 NEWBIES FROM AN X-10 OLD-TIMER

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 272
  • Posts: 10109
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Active Home Pro / iWitness Bugs?
« Reply #16 on: October 15, 2006, 09:22:01 PM »

BTW, what's the significance / relevance / meaning of the ID "Tuicemen"?  [Mine's obvious! ;) ]
Can't and rather not say! ;) :D ;D( here!)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

Don N

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 14
  • Posts: 311
Re: Active Home Pro / iWitness Bugs?
« Reply #17 on: October 16, 2006, 11:20:59 AM »

Are either one of you guys (tuicemen or taketheactive) testing or have a solution for this problem?  I'm assuming I'm not the only one seeing this bug.

http://www.x10community.com/forums/index.php?topic=10534.0
Logged

TakeTheActive

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 126
  • Posts: 1047
  • Old !@#$% Tinkerer!
Re: Active Home Pro / iWitness Bugs?
« Reply #18 on: October 16, 2006, 11:37:55 AM »

Are either one of you guys (tuicemen or taketheactive) testing or have a solution for this problem?  I'm assuming I'm not the only one seeing this bug.

http://www.x10community.com/forums/index.php?topic=10534.0

Although I have three (*FREE*) Plug-Ins that came with my CM15A purchase in June 2006, I have no interest in installing *ANY* of them until I get the new CM15A/AHP v3.204 working as reliably as my old buddy CM11A/AH v1.32.  :(

Plus, I tried a color camera and the 2.4GHz Transmitter/Receiver deal several years ago and was so disappointed I returned it (*ONLY* X10 item I ever returned!), so, no cameras here. :P

Finally, why did you ask your question in THIS thread instead of the thread that you provided the LINK for?  ???
Logged
Low Post Count != Low Knowledge - High Post Count != High Knowledge ;)

ADVICE TO X-10 NEWBIES FROM AN X-10 OLD-TIMER

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 272
  • Posts: 10109
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Active Home Pro / iWitness Bugs?
« Reply #19 on: October 16, 2006, 03:45:53 PM »

Are either one of you guys (tuicemen or taketheactive) testing or have a solution for this problem?  I'm assuming I'm not the only one seeing this bug.

http://www.x10community.com/forums/index.php?topic=10534.0
Yes! I posted a reply! ;)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

Don N

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 14
  • Posts: 311
Re: Active Home Pro / iWitness Bugs?
« Reply #20 on: October 16, 2006, 06:26:12 PM »

Finally, why did you ask your question in THIS thread instead of the thread that you provided the LINK for? ???

It seemed appropriate based upon the Thread topic.


Yes! I posted a reply! ;)

Thanks Tuicemen ... I will try the snapshoot instead of the video recording.  And I will let you know what I find.
Logged
Pages: 1 [2]
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.