Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: DUSK LIGHTS ON NOT WORKING  (Read 2789 times)

paulrfl

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
DUSK LIGHTS ON NOT WORKING
« on: November 27, 2005, 09:57:35 AM »

Haven't been on forum in months and am
surprised at problems still nagging this
software. My recent problem has me
scratching my head. Last week I added
several smarthome 2000stw lamp modules to my
home. I have several wall switches for
exterior lights and now these new  lamp
modules controlled to go on at or around
dusk. I have them staggered time wise so I
can get all the signal through. I have done
the same thing at
dawn, with the modules and switches turning
off on a staggered basis.
My problem is that none of the switches or
modules are turning on at dusk. If I go into
AHP, the switches in the software are
unresponsive until I unplug the CM15A and
take out the batteries. When I do this the
software downloads all the settings and I
can manually turn on all the lights. In the
AM, the lights turn off noramally and on
schedule. I have tried clearing the
interface and re-downloading but this has
not helped. I even put in new batteries in
the CM15A. It doesn't matter if the computer
is on or off either.
Any suggestions?
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.