Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: NtaSysConnClosed ???  (Read 18696 times)

t

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 10
NtaSysConnClosed ???
« on: December 05, 2005, 10:45:16 AM »

Does anyone know if this could be firewall
related, and if so how to overcome?
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: NtaSysConnClosed ???
« Reply #1 on: December 05, 2005, 12:41:44 PM »

If you're seeing this message, you'll
probably need to re-enter the System ID into
the connection window in the MyHouse Remote
Client. Try deleting the entry that's there
and re-typing it.
Logged

t

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 10
Re: NtaSysConnClosed ???
« Reply #2 on: December 05, 2005, 02:44:53 PM »

Still not getting in.  Should my internet
explorer properties be set in a certain way
for activex?
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: NtaSysConnClosed ???
« Reply #3 on: December 05, 2005, 03:00:11 PM »

If you can see the ActiveHome Pro window in
your browser, you ActiveX settings are fine.
Can you send the System ID, user name, and
password (or create a new one for testing)
you are using, and send it to
ahpsupport@x10.com for me to try here and see
what I get?
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.